Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Οι ταινίες του μήνα (Φεβρουάριος)



Η ταινία αφεντικά για σκότωμα έχει σαν θέμα ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος . Τρεις φίλοι , αγανακτισμένοι απο τα αφεντικά τους , αποφασίζουν να τους σκοτώσουν . Βέβαια δεν μιλάμε για επαγγελματίες δολοφόνους αλλά για τρεις γκαφατζίδες. Στη δεύτερη ταινία οι πρωταγωνιστές μας αποφασίζουν να φτιάξουν μια δική τους επιχείρηση όπως κάποιος τους κοροιδεύει και αποφασίζουν να μη το αφήσουν να περάσει έτσι . 

Trailer :



Βαθμολογία : ★★★★★★✫✫✫ (6/10)



Η ταινία αυτή ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα . Όταν η αρραβωνιαστικιά του πρωταγωνιστή πέφτει θύμα ενός δολοφόνου εκείνος αποφασίζει να τον βρει και να εκδικηθεί Τόσο απλή υπόθεση κι όμως γίνονται τόσα πολλά .Η ταινία είναι Κορεάτικη και τη βρήκα πολύ καλή παραγωγή . Εξαιρετικοί ηθοποιοί , ωραίο σενάριο (με αρκετές δόσεις καφρίλας), πολύ αγωνία , δράση και ανατροπές .

Trailer :


Βαθμολογία : ★★★★★★★★★✫ (9/10)


Oldboy


Άλλη μια Κορεάτικη ταινία με πρωταγωνιστή τον serial killer της ταινιας "I saw the devil " που σας ανέφερα πιο πανω . Θεωρώ πως είναι ηθοποιάρα και έχω σκοπό να ψάξω κι άλλες ταινίες στις οποίες είναι πρωταγωνιστής .  (Min-sik Choi ) 
Πρωταγωνιστής είναι ο Ο Ντε Σου ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής και έμεινε κλεισμένος σε ένα δωμάτιο για 15 χρόνια . Μόλις βγήκε απο εκεί βάζει στόχο να βρει τον απαγωγέα και να μάθει το γιατί . Η ταινία είχε φοβερό ενδιαφέρον αλλά κατα τη γνώμη μου θα μπορούσε να κρατάει κι ένα μισαωράκι λιγότερο . Το τέλος είναι πολύ σοκαριστικό και μεγάλη ανατροπή . 

Trailer :



Βαθμολογία : ★★★★★★★★★✫ (9/10)




Ένας πολλά υποσχόμενος ντράμερ , γίνεται μέλος μιας ορχήστρας στην οποία μαέστρος είναι ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους που έχω συναντήσει σε ταινία . Δυνατή ταινία και στα σίγουρα ο J.K. Simmons το άξιζε το όσκαρ . Το μόνο που με χάλασε είναι το τέλος που δεν το πολυκατάλαβα και το βρήκα και κάπως απότομο . Εξαιρετικός  στο ρόλο του και ο Miles Teller .

Trailer :




Βαθμολογία : ★★★★★★★★★✫ (9/10)


Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ το οποίο πριν λίγο καιρο το παρουσίασα εδώ . Δεν θα πω πολλά για την υπόθεση . Ο Κούτζο είναι ένα πολύ καλό σκυλί , δεν πείραξε ποτέ κανέναν όσο τεράστιος κι αν είναι . (Αγ. Βερνάρδου) Κάποια στιγμή κολλάει λύσσα και βλεπουμε τι επιπτώσεις έχει αυτό στους ανθρώπους που τον συναντούν και δεν γνωρίζουν τι έχει . Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για να μη σας χαλάσω την αγωνία γι΄αυτό και η περίληψη μου είναι κάπως φτωχή . Είναι πολύ καλή ταινία για την εποχή της και ο Κούζτο είναι αρκετά τρομαχτικός . Μια καλη μεταφορά θα έλεγα αν και έχει διαφορετικό τέλος από αυτό του βιβλίου . Αν σας αρέσει το διάβασμα θα σας πρότεινα να το διαβάσετε πρώτα .

Trailer :


Βαθμολογία : ★★★★★★★★✫✫ (8/10)





Αυτή η ταινία είναι μεγάλη έκπληξη για μένα. Την είδα στο σινεμά και την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ κι ας μην είχε εφέ . (μου αρεσει οι ταινίες που βλέπω στο σινεμά να έχουν εφέ για να ευχαριστιέμαι ακόμα περισσότερο τη μεγάλη οθόνη) Είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και αυτό είναι που την κάνει ακόμα καλύτερη . Κάποιοι απο εσάς ίσως να ξέρουν την ιστορία , εγώ πάλι δεν είχα ιδέα. Κατα τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου πολέμου , ένας μαθηματικός , ο Άλαν Τούρινγκ , προσπαθεί με μια ομάδα ανθρώπων  να αποκρυπτογραφήσει τα γερμανικά μηνύματα . Δεν θα πω κάτι άλλο γιατί αν δεν ξέρετε την ιστορία τότε θα είναι ωραία να έχετε την αγωνία να δείτε τι γίνεται . Εξαιρετικός ο Benedict Cumberbatch στο ρόλο του Άλαν , τον αγάπησα τόσο που αποφάσισα να δω το Σέρλοκ . Η Keira Knightley υπέροχη και γλυκιά όπως πάντα . Και οι δύο ήταν υποψήφιοι για όσκαρ ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για όσκαρ  καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου και κέρδισε .

Trailer :


Βαθμολογία : ★★★★★★★★★★ (10/10)

1 σχόλιο:

  1. Do you realize there is a 12 word phrase you can say to your man... that will induce intense feelings of love and impulsive attractiveness for you buried inside his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, admire and care for you with his entire heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Desire Impulse

    This instinct is so built-in to a man's mind that it will drive him to work harder than ever before to to be the best lover he can be.

    Matter-of-fact, triggering this all-powerful instinct is absolutely binding to having the best possible relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will instantly find him open his soul and mind to you in such a way he haven't experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the world who has ever truly tempted him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή