Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αγορές καλλυντικών απο το κατάστημα Micro

Ανακάλυψα πριν λίγο καιρό ένα απο αυτά τα μαγαζάκια "Micro" και έπαθα πλάκα με τις τιμές που έχει . Το πέτυχα και σε περίοδο εκπτώσεων και το τίμησα αρκετά .

Έχει πολλά επώνυμα προϊόντα  σε αρκετά χαμηλές τιμές (φθηνότερα απο hondos center και σουπερ μαρκετ) , αλλά έχει και άγνωστες μάρκες .Παρατήρησα πως τα περισσότερα είναι προϊόντα που βρίσκεις στα σούπερ και ελάχιστα που τα βρίσκεις μόνο σε κομμωτήρια . Για λίγες μέρες είχε εκπτώσεις μέχρι -40% και αν είχα περισσότερα χρήματα θα έπαιρνα τα διπλάσια πράγματα . Πέταξα τις αποδείξεις πριν αποφασίσω να σας κάνω άρθρο οπότε όλες οι τιμές δυστυχώς θα είναι "στο περίπου" .  Την επόμενη φορά που θα γράψω τέτοιο άρθρο υπόσχομαι να γράψω ακριβώς τις τιμές .

Περίμενα να περάσει λίγος καιρός και να τα δοκιμάσω όλα για να σας πω ποια ξεχώρισα και γιατί .

  • Gliss-Million Gloss Crystal Oil




 Το λάτρεψα από την πρώτη χρήση ! Στα δικά μου μαλλιά έκατσε τέλεια , δεν τα βάρυνε καθόλου και έδωσε όντως αρκετή λάμψη . Εγώ γενικά χρησιμοποιώ oil κάθε μέρα στα μαλλιά μου μετά το βούρτσισμα . Τα είχα μπούκλες με μασιά και έβαζα πρωί και απόγευμα πριν βγω απο το σπίτι , τα μαλλιά μου δεν χάλασαν καθόλου και ήταν πολύ λαμπερά στις άκρες . Και το έκανα αυτο επί 3 μέρες συνεχόμενα . Μυρίζει υπέροχα και είναιένα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω ξανά . Ένα ακόμη θετικό είναι πως το μπουκαλάκι είναι πλαστικό και σχετικά μικρό οπότε είναι εύκολο στη μεταφορά . Θυμάμαι αρχική τιμή είχε 3,70-4 ευρώ και εγώ το πήρα γύρω στα 3 ευρώ . Και η αρχική τιμή είναι πολύ χαμηλή γιατί στα hondos που το τσέκαρα η τιμή του είναι στα 9 ευρώ .  (75ml)

  • Johnson's Baby Extracare Lotion



Δεν φοράω σχεδόν ποτέ ίδια κρέμα σώματος για μεγάλο διάστημα . Αγοράζω πολύ συχνά ότι βρω σε προσφορά , αλλά προτιμώ τις παιδικές γιατί μυρίζουν υπέροχα και ειναι πολύ απαλές . (εκτός απο παλιότερα που φορούσα αποκλειστικά hypnose της lancome και αγόραζα πακετάκι με την κρέμα σώματος ...εκείνες τις ωραίες εποχές που έδινα 100 ευρώ για άρωμα) Η μυρωδιά είναι τέλεια , έχει πολύ απαλή υφή , και ενώ όταν την απλώνεις φαίνεται πως κολλάει πολύ , μετά απο λίγο σου αφήνει μια απαλή επιδερμίδα που δεν κολλάει καθόλου . Νομίζω αρχική είχε 1,20 κι εγώ την πήρα 1 ευρώ . Είμαι πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα θα την αγόραζα ξανά . (200ml)

  • Neutrogena Unscented Hand Cream


Εμείς οι κομμώτριες αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα με τα χέρια μας το χειμώνα . Ματώνουν , είναι συνέχεια ξερά και τσούζουν . Έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες , αλλά σαν τη συγκεκριμένη καμία ! Την αγόραζα παλιότερα αλλά κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί είναι λιγάκι ακριβή για κρέμα χεριών . (6-7 ευρώ στα φαρμακεία) Τη βρήκα στο micro στα 2,80 αγόρασα μια και είδα διαφορά μέσα σε μια νύχτα . Τα χέρια μου είχα ξεραθεί τόσο πολύ που όσο κρέμα κι αν έβαζα δεν έβλεπα ουσιαστική διαφορά πέρα απο την ανακούφιση που ένιωθα εκείνη τη στιγμή . Την πρώτη νύχτα έβαλα αρκετή , ειδικά στα σημεία με έντονο πρόβλημα και το επόμενο πρωί τα χέρια μου ήταν σε απίστευτα καλή κατάσταση . Μόλις είδα πως είχαν έκπτωση και η τιμή έπεφτε στα 2,20 αγόρασα άλλες δύο . Η υφή της είναι σαν βαζελίνη αλλά απορροφάται σχετικά γρήγορα . Νομίζω ότι εσείς που δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα και θέλετε κάτι για απλή ενυδάτωση θα τη βρείτε αρκετά βαριά κρέμα . Για περιπτώσεις σαν τη δική μου θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο ! (50ml)

  •  CareFree - Μαντιλάκια για την ευαίσθητη περιοχή

 
Παλιότερα χρησιμοποιούσα συχνά το αντίστοιχο υγρό σαπούνι και ήμουν πολύ ευχαριστημένη . Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 20 μαντιλάκια και η αρχική της τιμή ήταν στα 0,80-0,90 και δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς τα πήρα γιατί δεν έδωσα σημασία με τόσο χαμηλή αρχική που είχε . Μια χαρά τα βρήκα και σίγουρα από τη στιγμή που τα βρήκα σε τόσο χαμηλή τιμή θα αγοράζω συνέχεια . 

  • Nivea- Αναζωογονητικά μαντηλάκια καθαρισμού
 Τα συγκεκριμένα μου τα αγόρασε απο εκεί η μαμά μου όταν της ζήτησα μαντηλάκια για ντεμακιγιάζ οπότε δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή . Πρέπει να είχαν γύρω στα 3,50-3,70 και ήταν 1+1 και είχαν και έκπτωση οπότε βγήκαν πολύ οικονομικά . Έχουν μέσα 25 μαντηλάκια και μυρίζουν αρκετά καλά . Σε σύγκριση με άλλα μαντιλάκια αφαιρούν λίγο πιο δύσκολα το μακιγιάζ (με ένα μαντηλάκι τα αφαιρεί όλα απλά ίσως θέλει περισσότερο τρίψιμο απο κάποια άλλα). Κάτι πολύ θετικό είναι πως αφήνουν την επιδερμίδα απαλή αλλά όχι λιπαρή όπως άλλα μαντηλάκια , που αν δεν πας αμέσως να πλυθείς δεν αντέχεις την αίσθηση που αφήνουν.

  •   Syoss - Σαμπουάν και Conditioner με κερατίνη 




Μου αρέσουν τα σαμπουάν της συγκεκριμένης εταιρίας γιατί είναι μεγάλα και οικονομικά . Τα συγκεκριμένα τα πήρα 2,20 το καθένα νομίζω. Αρκετά καλά και τα δύο και καταλαβαίνεις τη διαφορά απο αυτά που δεν έχουν κερατίνη . Τα μαλλιά είναι πολύ απαλά και μαλακώνουν αλλά δεν βαραίνουν . Είχα κάνει μπούκλες αφού λούστηκα με τα συγκεκριμένα  και κράτησαν μια χαρά . (500ml)


  • Gliss- Μάσκα βαθιάς αναπλήρωσης

Οι μάσκες gliss μου αρέσουν πολύ . Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή αλλά μαλακώνει πάρα πολύ τα μαλλιά και όταν τη βάζω τα κάνω μόνο ίσια γιατί μπούκλες δεν κρατάνε με τίποτα .Οι μάσκες που είναι για κατεστραμμένα μαλλιά και για βαθιά αναπλήρωση και τα σχετικά , πάντα βαραίνουν τα μαλλιά επειδή είναι πιο δυνατές . Εγώ όταν θέλω να κάνω μπούκλες χρησιμοποιώ conditioner και όταν τα πλέκω ή τα ισιώνω βάζω μάσκα για να είναι απαλά . Είχε 3,75 και την αγόρασα λίγες μέρες πριν τις εκπτώσεις . 


  • Syoss - Λακ  (κράτημα 4)



Δεν έχω να πω κάτι για τη συγκεκριμένη λακ . Έχει πάρα πολύ καιρό που αγοράζω αποκλειστικά syoss γιατί ειναι αρκετά μεγάλη και τη βρίσω σε χαμηλή τιμή και ειναι ένα αρκετά  καλό προϊόν . . Εκεί την είχαν 3,80 και με την έκπτωση βγήκε 2,95 . Σούπερ τιμή ! (400ml)


  • Ice cream- color mask 



Αυτή τη μάσκα την αγόρασα εντελώς στα τυφλά και δεν την δοκίμασα ακόμα . Η τιμή της ήταν πολύ δελεαστική για το μέγεθος που έχει . Είχε αρχική 4,75 και την αγόρασα νομίζω 4 ευρώ . Ε , και καλή να μη βγει δεν πειράζει . Άνετα μπορώ να τη χρησιμοποιώ ως conditioner σε κάθε λούσιμο . Αν βγει καλή θα σας πω εντυπώσεις . (1000 ml)

Αγόρασα και διάφορες όζες (μανό για τα κορίτσια που δεν είναι απο Θεσσαλονίκη :P ) , ένα αποσμητικό και μια χύμα κολόνια για το μπόιφρεντ και οι γονείς μου αγόρασαν κάποια πράγματα για το σπίτι και για τους ίδιους  . Μείναμε όλοι πολύ ευχαριστημένοι(αν εξαιρέσεις την κολόνια που είναι σκέτο νερό αλλά είχε 2,80 με την έκπτωση οπότε κομμάτια να γίνει) Θα ξαναπάω σίγουρα να ψωνίσω από εκεί και θα επισκεφτώ κι άλλα τέτοια καταστήματα , γιατί έχει πολλά σκόρπια στην πόλη μου.

 

2 σχόλια:

  1. Τέλεια ! Θα ενημερώσω την γυναίκα μου για τις προσφορές και εκπτώσεις σας !! να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If you're trying to lose fat then you certainly have to jump on this brand new custom keto plan.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs joined together to provide keto meal plans that are effective, convenient, cost-efficient, and delicious.

    From their launch in January 2019, 1000's of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a professional keto plan can give.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones given by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή