Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι ταινίες του μήνα (Ιανουάριος)

Βλέπω συχνά ταινίες και υπάρχουν διαστήματα που τυχαίνει να βλέπω και κάθε βράδυ . Αποφάσισα να ανεβάζω ένα άρθρο κάθε μήνα με τις ταινίες που έχω δει και να αναφέρω και ποιες ξεχώρισα .
Απο την πρώτη ημέρα του χρόνου έχω φάει μεγάλο κόλλημα με τις ταινίες τρόμου . Πάντα είχα κόλλημα με τον τρόμο , το μυστήριο , το μεταφυσικό και προτιμούσα βιβλία και ταινίες αυτού του είδους . (θα σας μιλήσω κάποια στιγμή σε ξεχωριστό άρθρο για το θέμα αυτό ) Τον Ιανουάριο βέβαια το παράκανα οπότε μην απορήσετε αν οι περισσότερες ταινίες σε αυτό το άρθρο είναι σε αυτό το στυλ .






 Είχα πολύ καιρό να τρομάξω έτσι με ταινία . Η υπόθεση είναι απλή : ένα παιδάκι νομίζει πως στο σπίτι του υπάρχει ένας μπαμπούλας και μιλάει τόσο πολύ γι΄αυτό σε σημείο να τρελάνει τη μαμά του η οποία δεν πιστεύει με τίποτα πως το παιδί της λέει αλήθεια . Ο μπαμπούλας φυσικά υπάρχει και καταφέρνει να τρομάξει όχι μόνο τη μαμά του παιδιού αλλά κι εμάς που το βλέπουμε . Πολύ creepy ταινία .....

Trailer :



Βαθμολογία : ★★★★★★★✫✫✫ (7/10)



Τι να πω γι΄αυτή την ταινία .....Αν σας πω ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε θα με πιστέψετε ; Μια φοιτήτρια καταλήγει μόνη της στις εστίες τη γιορτή των ευχαριστιών . Όταν πηγαίνει να ψωνίσει κάτι συναντάει μια παράξενη κοπέλα κι απο εκεί ξεκινάει ένα κυνηγητό που πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί γινόταν . Αν κατάλαβα έστω και λίγο κάτι πρέπει αυτοί που την κυνηγούσαν να έψαχναν γενικά άτομα που φαινομενικά τα είχαν όλα .Τώρα γιατί είχαν πρόβλημα με αυτό δεν κατάλαβα . 

Trailer : 


Βαθμολογία :  ★★✫✫✫✫✫✫✫✫ (2/10)


 Καιρό είχα να γελάσω τόσο με ταινία ! Πολύ γέλιο , αγωνία , ανατροπές....Σίγουρα περνάς καλά όσο τη βλέπεις . Ένας μικροπωλητής ναρκωτικών πέφτει θύμα ληστείας και χάνει όλα του τα χρήματα .Ένα μεγάλο ποσό απο αυτά τα χρήματα έπρεπε να πάει στο "αφεντικό" του και για να τον ξεπληρώσει κανονίζουν μια δουλειά . Ο Ντέιβιντ (ο μικροπωλητής ) θα πρέπει να περάσει μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε άλλη χώρα και για να το κάνει αυτό αποφασίζει να φτιάξει μια ψεύτικη οικογένεια που πηγαίνει διακοπές για να περάσει ευκολότερα τα σύνορα με ένα τροχόσπιτο . Διαλέγει τους πιο ακατάλληλους και σε όλη τη διαδρομή συμβαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα . 

Trailer : 




Βαθμολογία : ★★★★★★★★★✫ (9/10)







Είδα τις περισσότερες αυτό το μήνα  αλλά θέλω να ασχοληθώ αναλυτικά σε άλλο άρθρο οπότε θα σας μιλήσω μόνο για την πρώτη . Μου άρεσε πολύ ! Όλη η αισθητική του παλιού κινηματογράφου με εφέ που απορείς πως τα έκαναν τότε . Για την εποχή της πρέπει να ήταν πολύυυυ τρομαχτική .Για τα σημερινά δεδομένα είναι τρομαχτική αλλά όχι και τόσο . Πως θα σας φαινόταν να μη μπορείτε να κοιμηθείτε ;Όχι επειδή δεν θέλετε αλλά επειδή στα όνειρα σας σας περιμένει κάτι πολύ κακό που κατά ένα περίεργο τρόπο μπορεί να σας βλάψει στην πραγματικότητα .

Trailer :


Βαθμολογία : ★★★★★★★★★★ (10/10)





Υπέροχη ταινία ! Τέσσερις φίλοι μαθαίνουν που είναι το πτωμα ενός παιδιού που αγνοείται στην πόλη τους και αποφασίζουν να ψάξουν να το βρουν . Πολύ τρυφερή ταινία που ίσως σας κάνει να αισθανθείτε νοσταλγία για τα παιδικά σας χρόνια . Βασισμένη σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ !

Trailer :



Βαθμολογία : ★★★★★★★★✫✫ (8/10)




Ο 32χρονος Jeff συνομιλεί με την 14χρονη Hayley στο ίντερνετ και κανονίζουν μια συνάντηση σε ένα καφέ . Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί εγώ άλλα περίμενα και άλλα είδα σε αυτή την ταινία . Μου άρεσε πολύ ! Έχει αγωνία και είναι πολύ κλειστοφοβική .

Trailer:

Βαθμολογία : ★★★★★★★★✫✫ (8/10)







Χμμμ μια ταινία που και μου άρεσε και δεν μου άρεσε . Δεν ξέρω αν μπορώ να εξηγήσω το γιατί ....Ο πρωταγωνιστής έχει βρει ένα παραθυράκι στους κανονισμούς των διαγωνισμών ορθογραφίας για παιδιά και παίρνει μέρος και μάλιστα είναι πολύ καλός . Προκαλεί τη σύγχυση του κόσμου και σε γενικές γραμμές αυτή είναι όλη η ταινία . Περιμένεις απο την αρχή να γίνει κάτι , να έχει όλο αυτό κάποιο νόημα αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο . Παρόλα αυτά είναι μια απίστευτα χαλαρή ταινία που έχει γέλιο σε πολλές φάσεις και ίσως σε κάποια σημεία γίνεται και λίγο τρυφερή . Καλή για ένα κυριακάτικο μεσημέρι .


Trailer :

Βαθμολογία : ★★★★★✫✫✫✫✫ (5/5)


Η υπόθεση απλή και σίγουρα την έχετε καταλάβει απο το πόστερ της ταινίας .Το πνεύμα της Annabelle μπαίνει μέσα σε μια κούκλα και στοιχειώνει μια οικογένεια . Όταν βάζεις να δεις μια τέτοια ταινία ξέρεις τι θα δεις αλλά εδώ έπεσα έξω . Όχι απο άποψη υπόθεσης αλλά για την κούκλα . Μα ούτε τα μάτια της δεν την έκανα να κλείσει μια φορά ! Τίποτα ! Είχε κρίπι και τρομαχτικές σκηνές η ταινία αλλά καμία δεν είχε μέσα την κούκλα να κάνει κάτι . Κάτι κοντινά στην κούκλα που σε έκαναν να λες ότι θα γυρίσει το κεφάλι σαν το κοριτσάκι στον εξορκιστή αλλά ....τζίφος ! Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είναι μέτρια ταινία αλλά νομίζω το περίμενα .Δεν  τη βρήκα κακή αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας . Κατάφερε να με τρομάξει σε κάποια σημεία πάντως !

Trailer :

Βαθμολογία : ★★★★★✫✫✫✫✫ (5/5)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου